StartBoendeTillbyggnad!BåtturerBokningIdrevillanKonferensAktiviteterPriserHitta ossBilder
   
 
Fjällsemester när den är som bäst!

Sverige är fantastiskt och Smögen och Idre är kanske det mest fantastiska Sverige har att erbjuda. Platser man bara vill komma tillbaka till år efter år...

Nu har vi då kompletterat vårt fantastiska vandrarhem med ett lika underbart boende i det vackra och storslagna Idre.

Hyr ni denna "Fjällvilla" kan vi lova att ni inte blir besvikna! Villan har allt man kan önska sig i utrustningsväg som två stora badrum, varav ett med badkar, fem stora sovrum, stort kök och rymligt vardagsrum med en härlig soffgrupp, tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. Allt detta ryms i huset som är 160 kvm stort och har 10+2 bäddar.

Tomten som man förfogar över när du hyr denna villa är 9600 kvm stor och innehåller bl. a. ett antal bäckar varav en med fisk. På vintern har vi egna pulkabackar.

Detta hus är perfekt för den stora familjen eller kanske två eller tre familjer som vill åka tillsammans.

Aktiviteter

I Idre/Grövelsjöområdet finns ett enormt utbud av aktiviteter. På vintern skidanläggningar, avstånd från huset: Idre Himmelfjäll 5 km, Idrefjäll 8 km, Fjätervålen 25 km och Grövelfjäll 40 km. dessutom går det att åka skoter och längdskidor från huset. På Idrefjäll finns det en rad aktiviteter förutom skidåkning som ex. Hundspannsturer, Skoterturer, Bowling, Idrottshall, Gym, Bad m.m.

På sommaren kan man vandra från huset eller ta bilen upp till fjället och Sveriges högsta allmänna väg, 1003 m.ö.h. Därifrån har man en fantastisk utsikt och ett bra utgångsläge för lättare toppbestigningar, Nipfjället 1192 m.ö.h eller det kända fjället Städjan 1131 m.ö.h. Sommaraktiviteterna på Idrefjäll är många med ex. cykling, paddling, höghöjdsbana, tempererat bad med vattenrutschbanor, m.m. En av Sveriges vackraste golfbanor (Nr 1 enligt Svensk Golf) ligger en dryg kilometer från huset och till Grövelsjön och Njupeskär (Sveriges högsta vattenfall) är det ca 40 km. Annars kan man ägna sig åt att fiska i några av Sveriges bästa fiskevatten, åka forsränning eller bara vara i den fantastiska naturen.

Priser

Precis som i vandrarhemmet så smakar det betydligt mer än vad det kostar. Lågsäsong (Hela sommaren och större delen av vintern) kostar det 5500:- per vecka, oberoende hur många ni bor i huset. På Högsäsong (Jul, nyår, v.7-9 och påsk) kostar det 7500:- för en vecka. Detta är ett mycket fördelaktigt pris. Jämför gärna med andra!

Fjällvillan bokar du som vanligt på samma sätt som vandrarhemmet!

Välkommen till riktiga fjäll!

 

 
Makrillvikens Vandrarhem • Telefon: 0523-315 65 • E-post: info@makrillviken.se