Makrillvikens Vandrarhem

Hitta lugnet på Smögen

Smögen och familjen Strand hälsar dig varmt välkommen till Makrillviken. Vi erbjuder lugn och ro på vårt vandrarhem med hög standard och låga priser alldeles vid vattenbrynet på öns västsida.

Läget

Du hittar inget boende på Smögen med bättre läge. Starta morgonen med ett uppfriskande dopp i Skagerrak, endast 15 meter från dörren. 

Priset

Med tanke på vandrarhemmets läge och standard hittar du inget mer prisvärt alternativ för din semester eller företagets konferens på Smögen. 

Familjärt

Sedan 1993 drivs Makrillvikens Vandrarhem av familjen Strand. Vi lägger stor vikt vid att alla gäster ska få en oförglömlig upplevelse hos oss. 

Vi har rum för alla

Vi erbjuder 25 olika rum samt en sjöbod, med totalt 80 sängplatser. 14 av rummen har egen toalett och dusch. På vandrarhemmet finns gemensamt kök, matsal samt samlingssal med TV. 
Till oss kommer gäster som vill uppleva allt Smögen har att erbjuda. Vårt vandrarhem är även populärt att boka för konferenser, läger och retreat. 

Våra rum

Större rum med toalett och dusch

Vi erbjuder större rum för sällskap upp till fyra eller sex personer. I dessa rum har du tillgång till dusch och toalett på rummet. 

Mindre rum med toalett och dusch

Vi har även mindre rum för två eller tre personer med toalett och dusch på rummet. Kök och sällskapsrum finns i nära anslutning. 

Rum med gemensam toalett och dusch

Vi har både större och mindre rum med gemensam dusch och toalett i närheten. Dessa rum bokar du till ett lägre pris. 

Aktiviteter

Hos oss kan du bland annat koppla av i vår bastu, vandra i Smögens unika miljö eller varför inte testa fiskelyckan i vår makrillrika vik.

Bastu & Bad

Vandring

Fiske

Citat från nöjda kunder

Vi skräddarsyr den perfekta upplevelsen för just er

Varmt välkomna att kontakta oss för priser på våra paket för grupper. Berätta om era önskemål så gör vi allt vi kan för att uppfylla dem!

Telefon: 0523 – 315 65
Mail: