StartBoendeBoka hela vandrarhemmetVi har öppet!BokningKonferensBokning 1 Oktober till 14 AprilAktiviteterPriserHitta ossBilder
   
 
Vi har öppet! Info om Coronaviruset.
Vi följer noggrannt rapporteringen om Corona och vi agerar och anpassar vår verksamhet efter gällande regler och rekommendationer. Det är viktigt för oss att både gäster och personal, barn och vuxna, känner sig trygga med att vara på Makrillviken. Vi vill att Makrillviken fortsatt ska vara den där härliga platsen där man kan slappna av och njuta av den fantastiska naturen vid havet.

I början av juni kommer vi inte servera frukost utan vi öppnar upp båda våra kök för er gäster där ni bokar er egen tid så att det inte uppstår någon trängsel i köken. Gemensamma toaletter och utrymmen städas extra noggrant med desinfektionsmedel.

Välkommen ut till vår vackra ö med frisk och klar luft och kristallklart vatten! 
 
 
Vi har öppet!
Vi har öppet! Info angående Coronaviruset.
Bastu vid havet
Kom och ta ett bastubad med dopp i Skagerack!
Vi hade underbart hos er! Så vackert omgivning o bra trevligt v-hem.Kommer med all säkerhet att kontakta er för att boka nästa år. ??Ha en fin fortsatt sensommar o härlig tid framöver.
Carina Fogelberg
Bokning
Här kan du boka ditt besök och även se vilka rum som finns tillgängliga. Under tiden 1/10 till 14/4 kan endast grupper boka. Ring eller mejla för info.
Facebook
Besök gärna även vår facebook-sida och ta del av bilder och kommentarer från våra gäster.
Makrillvikens Vandrarhem • Telefon: 0523-315 65 • E-post: info@makrillviken.se