StartBoendeBoka hela vandrarhemmetBokningKonferensBokning 1 Oktober till 14 AprilAktiviteterPriserHitta ossBilder
   
 
Vi har öppet! Info om Coronaviruset.
Vi följer noggrannt rapporteringen om Corona och vi agerar och anpassar vår verksamhet efter gällande regler och rekommendationer. Det är viktigt för oss att både gäster och personal, barn och vuxna, känner sig trygga med att vara på Makrillviken. Vi vill att Makrillviken fortsatt ska vara den där härliga platsen där man kan slappna av och njuta av den fantastiska naturen vid havet.

I början av juni kommer vi inte servera frukost utan vi öppnar upp båda våra kök för er gäster där ni bokar er egen tid så att det inte uppstår någon trängsel i köken. Gemensamma toaletter och utrymmen städas extra noggrant med desinfektionsmedel.

Välkommen ut till vår vackra ö med frisk och klar luft och kristallklart vatten! 
 
 
Bastu vid havet
Kom och ta ett bastubad med dopp i Skagerack!
Bokning
Här kan du boka ditt besök och även se vilka rum som finns tillgängliga. Under tiden 1/10 till 1/5 kan endast grupper boka. Ring eller mejla för info.
Hej!Ja, vi tyckte verkligen om vår vistelse på ert vandrarhem. Det var rent och snyggt överallt, sängarna var bekväma och utsikten helt formidabel! Saknar motstycke. 70-åringarna, inbitna Kanarie-fans, fick se att Sverige kan hävda sig väl i konkurrensen.
Stephanie och Sören
Facebook
Besök gärna även vår facebook-sida och ta del av bilder och kommentarer från våra gäster.
Konferens
Gyllene läge för en inspirerande konferens
Makrillvikens Vandrarhem • Telefon: 0523-315 65 • E-post: info@makrillviken.se