Boka boende på Smögen

På Makrillvikens Vandrarhem har vi 25 rum och en sjöbod som är tillgängliga för bokning. Rummen rymmer 3-6 personer, totalt har vi plats för 80 gäster. I 14 av rummen finns det egen dusch och toalett. 

Vandrarhemmet är delvis handikappanpassat och hela anläggningen är rökfri och allergianpassad. Vi kan dock erbjuda rum för besökare som vill ta med sig djur.

Faciliteter på vandrarhemmet

Våra gäster har tillgång till en stor samlingssal med TV och matsal. Vi har två kök för självhushåll, fyra gemensamma duschar och receptionen finns en kiosk

Under sommarsäsongen serverar vi frukost om så önskas. På bryggan har vi en bastu som är tillgänglig för bokning för vandrarhemmets gäster.

Våra rum

Större rum med toalett och dusch

Vi erbjuder större rum för sällskap upp till fyra eller sex personer. I dessa rum har du tillgång till dusch och toalett på rummet. 

Mindre rum med toalett och dusch

Vi har även mindre rum för två eller tre personer med toalett och dusch på rummet. Kök och sällskapsrum finns i nära anslutning. 

Rum med gemensam toalett och dusch

Vi har både större och mindre rum med gemensam dusch och toalett i närheten. Dessa rum bokar du till ett lägre pris. 

Unikt läge till oslagbara priser

Priset för att boka rum på Makrillvikens Vandrarhem varierar något under året. Vi vill dock inte ha allt för höga priser, då alla ska kunna komma till oss och njuta av den fantastiska miljön. 

Barn mellan 5 och 12 år har 150 kronor rabatt på priserna om de bor med minst två fullt betalande vuxna! Glöm inte att fylla i barnrabatten vid bokningstillfället. 

Titta på bokningsssidan för att se vad priset ligger på när du önskar att besöka oss. 

Boka hela vandrarhemmet

Mellan 1 oktober och 1 maj kan du boka hela vandrarhemmet, med undantag för vecka 51-2 samt vecka 6-10.
Till oss kommer årligen flera idrottsföreningar för läger, kyrkliga föreningar för möten och grupper för retreat.

Priset är 15 000 kronor per dygn för grupper upp till 30 personer. Är ni fler än så, kontakta oss för pris. 

Välkommen att boka på:
telefon: 0523-31565
mail:

Bo med havet som granne

Vi brukar säga att vi förmodligen har det bästa läget på hela kusten och det är inte att ta i. Med 15 meter till Skagerack, Smögens finaste park och lekpark alldeles intill och 500 meter till populära Smögenbryggan kan man inte hitta ett bättre läge.

Har man en gång bokat boende Makrillvikens Vandrarhem vill man tillbaka. Vi har årligen återkommande gäster, vissa som har besökt oss minst en gång per år sedan vi öppnade 1994.

Låter det lockande? Välkommen att höra av dig till oss för mer information, men vänta inte för länge. Vi blir snabbt fullbokade under högsäsong.