Konferens på Smögen

Vi erbjuder ett gyllene läge för inspirerande och minnesvärda möten.

Boka nästa konferens på Västkusten

Är Västkusten destinationen för er nästa konferens? Förutom lokaler som passar perfekt för både större och mindre möten omges ni av en unik miljö som väcker inspirationen och kreativiteten. Här har ni även nära till alla aktiviteter och naturupplevelser som Smögen har att erbjuda. 

När det är dags för lunch och middag rekommenderar vi en av alla fina restauranger med gångavstånd från vandrarhemmet. Vi kan även se till att ni får mat levererad till vandrarhemmet. 
 
Välkommen att kontakta oss för en bokningsförfrågan! 

Aktiva eller avkopplande pauser

När det kommer till aktiviteter mellan mötena är möjligheterna nästintill obegränsade. Spela boule eller utmana varandra i en 5-kamp i Badhusparken, boka en fisketur eller guidad tur genom Smögen eller bada bastu och ta ett avsvalkande dopp i Skagerack.

Läger som ger minnen för livet

Är ni en förening som är ute efter en annorlunda miljö för nästa läger? Hos oss får nu ett unikt läge med många möjligheter till ett oslagbart pris. 

Låter det intressant? Välkommen att kontakta oss!

Retreat i en avkopplande miljö

Söker ni en lugn oas för några dagar is tillhet är ni välkomna till oss. Vandrarhemmet ligger avskilt från Smögens livligaste områden alldeles vid havet.

Välkommen att kontakta oss!

Vi skräddarsyr den perfekta upplevelsen för just er

Varmt välkomna att kontakta oss för priser på våra konferens-, läger- och retreatpaket. Berätta om era önskemål så gör vi allt vi kan för att uppfylla dem!

Telefon: 0523 – 315 65
Mail: